Menu Bankietowe
Rozpoczęcie i powitanie gości lamką szampana
Ciepłe danie- de vollai z serem żółtym w asyście plastra ananasa na sałacie
Pieczeń z szynki w sosie pieczeniowym
Bukiet surówek (z białej kapusty, z czerwonej kapusty – parzonej, z buraczków z cebulką)
Ziemniaczki opiekane z ziołami, kluseczki śląskie
Kompot wieloowocowy
Patery z ciastem i kosze owoców
Alkohole (we własnym zakresie)
Bufet napojów gorących - kawa parzona z mlekiem, herbata czarna „Lipton” z cytryną
Napoje zimne -soki (4 rodzaje) serwowane w szklanych dzbankach, wody mineralne gazowane w but.0,5l , woda mineralna w dzbankach z limonką i cytryną
Lód do napojów (na życzenie Gości)
Zimne płyty - przystawki : sałatka grecka z serem feta i oliwkami, sałatka meksykańska z kurczakiem na ostro, sałatka w rożku z szynki, śledzik z cebulką w sosie ogrodowym, jaja w sosie tatarskim z kawiorem, galaretka drobiowa z cytryną na sałacie, patery wędlin tradycyjnych, patery pikli marynowanych, wybór pieczywa.
Ciepłe danie - kolacja - bogracz (gulasz węgierski na ostro) z pieczywem
Ciepłe danie - kolacja - barszczyk czerwony z krokietem faszerowanym kwaszoną kapustą z pieczarkami
Zakończenie.